Fjällen

Raka spåret till fjällen!

Välkommen ombord på våra tåg som går från Malmö via Stockholm till fjällen! Semesteräventyret börjar redan ombord där du kan koppla av i din kupé eller besöka vår restaurangvagn Krogen som erbjuder ett stort sortiment med allt från kvällsmiddag och fika till frukost. Du reser direkt från södra Sverige och vaknar upp mitt i fjällvärlden morgonen därpå!

Observera att förändringar i tidtabellerna förekommer p.g.a. banarbeten, sök därför alltid reseförbindelser i webbokningen för exakta avgångs- och ankomsttider. 

Hösten 2019 (26/8 – 22/9)

Byt storstadsweekend mot en hälsosam och förtrollande vacker vandringsweekend i höst. Res med nattåg från södra Sverige i september och slutet av augusti – när Jämtland är som allra vackrast! Vi stannar i Undersåker, Åre, Duved, Ånn, Enafors och Storlien. Vill du vidare till Edsåsdalen, Storulvån eller Vålådalen så fixar vi transfern.

Nyhet! Ljungdalen, Ramundberget och Vemdalen nya destinationer.

Till och från Ljungdalen och Ramundberget kör vi 15, 19 och 22 september (avresa med nattåg dagen före när du reser söderifrån) med transfer till och från Snälltågets avgångar i Östersund. Transfer från Ljungdalen tar dig till och från Kläppens parkering där leden mot Helags börjar och I Ramundberget kör vi till och från Fjällgården. Tänk på att proviantera inför eller efter vandringen. I Ramundberget har butiken och restaurangen öppet t o m 15/9.

Till Vemdalen kör vi helgen 18-22 september (avresa söderifrån 18 september, hemresa 22 september) med transfer till och från Snälltågets avgångar i Östersund. I Vemdalen erbjuder vi tillsammans med Destination Vemdalen paket med boende och guide. Läs mer hos Destination Vemdalen.

 


Tågtider

Ombord

Cykel eller mycket bagage?

Krogen

Tips på boende och aktiviteter

Vinter 2019/2020 (21/12 – 12/4)

Ta nattåget till fjällen och vakna upp i ett snörikt landskap, redo att ge dig ut i backarna! Säsongen pågår från jul till påsk och vi kör tåg till Undersåker, Åre, Vemdalen, Duved, Enafors och Storlien (till Enafors och Storlien från 22 februari). Vi erbjuder transferbussar till de olika skidområdena i Vemdalen samt till Edsåsdalen, Vålådalen och Storulvån.


Tågtider Åre

Tågtider Vemdalen

Tåg- och busstider till Edsåsdalen, Storlien, Storulvån och Storlien

Sova på tåget

Prisexempel

Bagage

Krogen

Destinationer